Terug naar Home

“Not all those who wander are lost.”

~ J.R.R. Tolkien

Mijn verhaal

Ik heb lang gezocht voordat ik wist wat bij mij paste. Ik wist wat ik wilde, maar dat paste niet. Mijn leven bestond uit depressies, werk doen waar ik ongelukkig van werd, meegaan in de ratrace van de maatschappij en ondertussen steeds opnieuw denken dat ik het wiel nu écht voor mezelf had uitgevonden. Maar dan toch weer keihard onderuit gaan.

Heel wat uren heb ik bij de paarden doorgebracht, heel wat uren heb ik in spirituele sferen doorgebracht en heel wat uren heb ik bij de psycholoog doorgebracht. Constant op zoek naar wat het beste voor mij werkte en wat het beste bij mij paste. Mijn profiel uitwerken, op zoek naar mezelf.

Het was een strijd met diepe dalen en hoge toppen. Het was een gevecht waarin ik constant op zoek was naar een betere ik, passend in een leven waar ik niet in paste.

Tot ik door had dat het ook anders kon. Ik stopte met vechten. Ik besefte dat ik ben zoals ik ben en leerde luisteren naar mijn gevoel. Want zoals ik ben, is goed genoeg. Ik leerde leven in mijn volle potentie en ga, sinds dien, mee met de flow.

Hoefverzorging

Twee bekappingen waren er nodig om de hoeven van mijn vriendinnetje te verpesten. Niet een beetje, maar mega te verpesten.

Veel gedoe en een smeden trauma later was ik het zat. Ik ging het zelf wel doen. Ik begon met leren en ontdekte al snel dat ik nooit uitgeleerd zou raken. Een obsessie was geboren en mijn nieuwe hobby groeide uit tot een nieuw beroep.

Fotoreadings en energetisch werk

Energetisch, spiritueel en paranormaal werk is er met de paplepel ingegoten. Al zo lang ik mij kan herinneren is dit thema in mijn leven voorbij gekomen. Op mijn vijftiende kreeg ik mijn eerste Reiki inwijding, maar daarvoor hield ik mij al jaren bezig met de verdere diepgang van deze praktische wereld.

Dat verdiepende leven is mooi, maar zonder goede aarding kan het je behoorlijk uit je balans trekken. En na de zoveelste decompensatie, moest ik er voor kiezen om eerst alle pijlen op mijn praktische leven te richten. Ik werkte aan mezelf, bouwde mijn bedrijf op en zorgde ervoor dat ik het praktisch allemaal op orde had.

Tot er op een dag een angstige cremello op mijn pad kwam. Wat we ook probeerden, hij bleef wegrennen en was zeker niet van plan om mij aan zijn hoeven te laten. De ideeën raakten op. Intuïtief stelde ik voor om zijn foto te readen. De eigenaresse stemde toe en we zijn uiteindelijk veel inzichten verder gekomen. De eigenaresse bekapt nu zelf, onder begeleiding.

"Ik heb geen bedrijf, ik ben mijn bedrijf."

~ Deborah Droog (Deb's Visie - Paard&Hoeven)

Zij waren het puzzelstukje dat ik nodig had om van het bedrijf, mijn bedrijf te maken. Een bedrijf waar ik 100% mezelf kan zijn en elk facet van mijn zijn een uiting kan geven. Zo is er plek voor mijn serieuze en nuchtere kant middels de hoefzorg. Komen mijn intuïtie en gevoelige kant naar voren middels de readings. En is er steeds meer ruimte voor mijn creativiteit en behoefte om te delen dankzij het schrijven.